Hoodie sweatshirt for women

Wanita Premium Hoodie

A sweatshirt darmabakti kanggo wanita

Le Sweatshirt Wanita Rugby Sexy wis dikembangake kanthi kain 280 g / m² sing tahan banget. Dilengkapi karo saku njero lan flange cilik ing hood, kanggo ngidini sampeyan masang kabel headphone lan piranti handsfree.

Hoodie wanita kita teka ing macem-macem werna, kalebu jambon kristal, mint green ijo, biru abu-abu, abu-abu arum, putih, ireng, biru laut, ungu, heather abu-abu lan putih. putih. Kajaba iku, sampeyan bakal nemokake sawetara ukuran sing diadaptasi kanggo kabeh morfologi: S, M, L, XL, lan XXL. Nggawe kombinasi sing cocog karo sampeyan, lan nyenengi dhewe!

Hoodie Wanita iki temtunipun paling laris saka merek Rugby Sexy, iku paling laris dening adoh! jadi kenapa kamu bukan?

Sweatshirt rugby iki Hooded sinonim dengan kualitas produk.

Ukuran pilihan sing wiyar sampurna kanggo kabutuhan bocah lan bocah. Hoodie Sexy Rugby kanggo wanita menehi kehangatan lan kenyamanan ing kabeh kahanan amarga materi sing kandel lan alus.

  • A kudu! Kualitas apik
  • Contrasting drawstring ing werna sing padha karo band kerah berwarna
  • Opening ing kanthong utama lan cagak cilik ing hood kanggo masang kabel kanggo headphone.
  • Tahan tahan: 280 g / m²
  • Komposisi: katun 80%, 20% polyester (heather grey: 85% cotton, 15% viscose, jins biru, mint green light and charcoal: 60% cotton, 40% polyester)

Rugby Sexy uga nawakake Rugby Hoodie Pria .

Golek koleksi sweetshirts rugby sing apik lan ayu ing toko kanthi ngeklik ing kene

Language
Flickr Images
Kaos ragbi pria, Rugby T-Shirt Wanita, tas lan ransel, toko rugby, rugby sandhangan, wong lanang rugby polos, rugby polos kanggo wanita sweatshirts rugby wong sweatshirts rugby wanita Kasus iphone, kasus galaksi Samsung,rugby sandhangan