Rugby Polo kanggo lengan pendek wanita

rugby, boxer, t-shirt, hoodies, polos, aksesoris

Pengin keanggunan sethithik ing lemari klambi sampeyan? Nyelehake ing kaos polos wanita sing wigati, entheng lan berkualitas tinggi karo toko sampeyan Rugby Sexy !

A polo kanggo wanita, sing pancen yakin

Panjenengan polo kanggo wanita kasedhiya ing limang ukuran: S, M, L, XL lan XXL. Apa wae jinis awak sampeyan, sampeyan bakal nemokake klambi polo sing bakal nambah sampeyan. Nduweni kain alus banget sing digawe saka bolong: mesh 177 g / m². Digawe kanthi katun, uga akeh cahya. Mangkono, iku becik kanggo nyandhang nalika suhu munggah ing spring lan panas. Polo sampeyan duwe tombol cilik, sing apik banget.

Toko Rugby Sexy milih kanggo menehi sampeyan kaos polo iki kanggo wanita ing telung werna sing béda lan elegan. Iki biru, putih, lan ireng: telung klenthik gedhe sing nganggo kabeh gaya! Nganggo polo iki ing pantai ing mangsa panas, sajrone latihan utawa rok, yen sampeyan seneng. Iku sampurna karo jins utawa celonone prasaja. Motong klasik kasebut nggawe potongan banget ing lemari klambi.

Golek koleksi ayu rugby t-shirt ing toko kita

Kanggo pertandhingan rugby, ing perahu layar, ing kantor utawa ing tanggal kapisan: polo foto wanita iki bisa gampang digabung karo akeh sandhangan lan aksesoris sing bisa ditampilake sing elegan lan sembrono.

  • Fitem Slim
  • Cilik cilik ing pinggul
  • Baris tombol 5, kerah pinggul lan lengen klambi
  • Desain kain 200 kain g / m²
  • Komposisi: katun 95%, 5% elastane
Language
Flickr Images
Kaos ragbi pria, Rugby T-Shirt Wanita, tas lan ransel, toko rugby, rugby sandhangan, wong lanang rugby polos, rugby polos kanggo wanita sweatshirts rugby wong sweatshirts rugby wanita Kasus iphone, kasus galaksi Samsung,rugby sandhangan