Hoodie sweatshirt for women

Premium Hooded Sweatshirt for women pink + flowers

Iki mesthi paling larang saka merek Sexy Rugby, sing paling larang dening adoh! jadi kenapa kamu bukan?

Sweatshirt rugby iki Hooded sinonim dengan kualitas produk.

. Ukuran pilihan sing wiyar sampurna kanggo kabutuhan bocah lan bocah. The hooded dampikes Seksi Women Rugby nawakake anget lan comfort ing kabeh kahanan thanks kanggo material nglukis lan sawijining alus.

  • A kudu! Kualitas apik
  • Contrasting drawstring ing werna sing padha karo band kerah berwarna
  • Opening ing kanthong utama lan cagak cilik ing hood kanggo masang kabel kanggo headphone.
  • Tahan tahan: 280 g / m²
  • Komposisi: 80% katun, 20% polyester (abu-abu Heather: 85% katun, viscose 15%; jins biru, Mint cahya ijo lan areng: 60% katun, 40% polyester)

Golek koleksi sweetshirts rugby sing apik lan ayu ing toko kanthi ngeklik ing kene

Language
Flickr Images
Posting Paling anyar
Weton
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!