Hoodie sweatshirt for women

Premium Hooded Sweatshirt for women pink + flowers

Iki mesthi paling larang saka merek Sexy Rugby, sing paling larang dening adoh! jadi kenapa kamu bukan?

Sweatshirt rugby iki Hooded sinonim dengan kualitas produk.

. Ukuran pilihan sing wiyar sampurna kanggo kabutuhan bocah lan bocah. The hooded dampikes Seksi Women Rugby nawakake anget lan comfort ing kabeh kahanan thanks kanggo material nglukis lan sawijining alus.

  • A kudu! Kualitas apik
  • Contrasting drawstring ing werna sing padha karo band kerah berwarna
  • Opening ing kanthong utama lan cagak cilik ing hood kanggo masang kabel kanggo headphone.
  • Tahan tahan: 280 g / m²
  • Komposisi: 80% katun, 20% polyester (abu-abu Heather: 85% katun, viscose 15%; jins biru, Mint cahya ijo lan areng: 60% katun, 40% polyester)

Golek koleksi sweetshirts rugby sing apik lan ayu ing toko kanthi ngeklik ing kene

Language
Flickr Images
Posting Paling anyar
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!