Lengan pendek Polo pria

rugby, boxer, t-shirt, hoodies, polos, aksesoris

Kanggo pertandhingan rugby, ing prau layar, ing kantor utawa ing janjian pisanan: kanthi gampang polo, keanggunan lan kesederhanaan bakal ngiringi sampeyan ing sembarang kesempatan!

  • Fitem slim, cedhak karo awak
  • Baris tombol 2, kerah pinggul lan lengen klambi
  • Kain: 160 Jersey Jersey g / m²
  • Kain katun 100

Temokake polo rugby sing ayu kanggo pria lan nemokake kabeh koleksi kanthi ngeklik ing kene

Language
Flickr Images
Posting Paling anyar
Weton
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!