Rugby seksi seneng nulis blog sampeyan!http://blog.sexy-rugby.com/

Matur nuwun kanggo kesetiaan panjenengan (luwih akeh penggemar 25 000 ing kaca Facebook !!) lan supaya sampeyan informed babagan kabar, kita mutusake nggawe blog iki.

Kita bakal ngalahake koleksi anyar, grafis anyar perancang kita, produk anyar, aksesoris ...

Kita bakal ngandhani sampeyan kanthi luwih gampang, babagan promosi, lan kabeh diskon sing bakal dilakoni ing toko rugby seksi.

Lan akeh kejutan sing teka ...

Maneh matur nuwun kanggo kasetyan sampeyan, sampeyan luwih akeh lan luwih akeh, ing donya (matur nuwun internet !!) kanggo ngetutake kita ing jaringan sosial lan kanggo bangga nganggo merek kita.

Ndeleng sampeyan rauhhttp://blog.sexy-rugby.com/

JCD.